13 Temmuz 2023 | 15:42

SONAR Sondaj ve Geoteknik Uygulamalar Tic. Ltd. Şti. Teknik Ofis Mühendisi Mertcan Arslantaş Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy’un da hazır bulunduğu ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı ve Yüksekokulumuz ile SONAR Sondaj ve Geoteknik Uygulamalar Tic. Ltd. Şti. arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Hocalarımız, nazik ziyaretleri için Sayın Mertcan Arslantaş’a teşekkür etti.

SONAR Sondaj ve Geoteknik Uygulamalar Tic. Ltd. Şti.’den Yüksekokulumuza Ziyaret-1