Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti
18 Ekim 2023 | 15:36

Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat Muhammet ve bölüm öğrencileri 18 Ekim 2023 Salı günü Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü ziyaret etti. Ziyarette, Uzman Sinan Ören, Aletsel Analiz Laboratuvarını öğrencilerimize tanıtarak laboratuvarda kullanılan cihazların çalışma prensipleri ve uygulama alanları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimiz ayrıca Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Laboratuvarlarını da gezerek laboratuvarlarda bulunan birçok farklı cihaz hakkında bilgi aldılar.

Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1 Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1 Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1 Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1 Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1 Öğrencilerimiz, Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümünü Ziyaret Etti-1