Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
25 Ekim 2023 | 09:15

Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Uluslararası Şube Müdürü Gunel Mammadova, Sosial ve Agrar Teknolojo Meslek Yüksekokul Müdürü Leyla İbrahimova Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş yer aldı. Ziyarette, Yüksekokulumuzda uygulanan eğitim öğretim yöntemleri ve Üniversite-Sanayi iş birliği hakkında bilgiler verildi. Derslik, laboratuvar ve atölyeler gezdirilerek tanıtıldı. Heyete, Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer tarafından öğrencilerimizin tasarlayıp ürettiği plaket ve Mesleki Eğitimi tanıtan “Kalkınmanın Anahtarı Mesleki ve Teknik Eğitim” adlı kitap hediye edildi. Müdürümüz Doç. Dr.Alpay Özer, Sayın Gunel Mammadova ve Leyla İbrahimova’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Azerbaycan Lenkeran Üniversitesi Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1