26 Ekim 2023 | 15:09

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Yiğit, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Begün Erbaş ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Faruk Mert Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer’i ziyaret etti. Ziyarete Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş eşlik etti.

Ziyarette, Meslek Yüksekokulumuzda uygulanan 3+1 eğitim modeli ve ders müfredatları hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu. Yüksekokulumuzun atölye ve laboratuvarları tanıtıldı. Paydaş iki Yükseköğretim Kurumu olarak ortak yürütülebilecek diğer çalışmalar ele alındı. Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1