8 Aralık 2023 | 15:36

Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Cemali, Dr. Öğr. Üyesi Azize Reda Tunç,  Öğr. Gör. Elif Cimilli, Arş. Gör. Duygu Mine Alataş ve Halise Arslan Özel Eğitim Proje Okulu Müdürü Ali Kaptanoğlu Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarete, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş ile Elektrik ve Enerji Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Köse eşlik etti. Ziyarette, Özel Eğitim Merkezinde öğrenimine devam eden öğrencilerin yaşam konforunu artıracak ekipmanların tasarımı, üretimi ve geliştirilmesi ile ilgili proje hazırlık çalışmaları yapıldı. Hocalarımız, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

Lokman Hekim Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman ve Beraberindeki Heyet Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Lokman Hekim Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman ve Beraberindeki Heyet Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1 Lokman Hekim Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman ve Beraberindeki Heyet Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti-1