Yüksekokul Yönetimimiz Üniversitemiz Fen Fakültesini Ziyaret Etti
21 Aralık 2023 | 09:41

Müdürümüz Doç. Dr. Alpay ÖZER ve Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa GÖKTAŞ ile Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ, Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.  Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ekici ve Prof. Dr. Aynur Özcan’ın da eşlik ettiği ziyarette, Yüksekokulumuz ile Fen Fakültesi arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları hakkında görüş alışverişinde bulunularak yapılan/yapılacak olan çalışmalar istişare edildi. Sayın Prof. Dr. Reşat Kasap nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocalarımıza teşekkür etti.

Yüksekokul Yönetimimiz Üniversitemiz Fen Fakültesini Ziyaret Etti-1 Yüksekokul Yönetimimiz Üniversitemiz Fen Fakültesini Ziyaret Etti-1