OSTİM Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesi’nden Yüksekokulumuza Ziyaret
26 Aralık 2023 | 16:23

OSTİM Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çınarbaş ile Proje Yöneticisi Özüm Özelge Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer’i ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğba Tabanlıgil Calam ile Doç. Dr. Şükrü Kalaycı, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat Muhammet, Program Başkanı Öğr. Gör. Şerife Şermin Aydın ve Öğr. Gör. Seçil Kaya’nın da bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile OSTİM Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesi arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Hocalarımız nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı Sayın Cenk Çınarbaş ve Sayın Özüm Özelge’ye teşekkür etti.