Karabük Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesinden Yüksekokulumuza Ziyaret
28 Aralık 2023 | 13:37

Karabük Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Elektrik/Elektronik alanı öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette; Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mete Özbaş ile Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş Yüksekokulumuz hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Ali Köse ile Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy, öğrencilere Yüksekokulumuz Bölüm ve Programlarına ait laboratuvar, atölye ve dersliklerin tanıtımını yaptı. Öğrencilere, Programlarımızda verilen dersler hakkında bilgiler verildi. Mezun öğrencilerimizin kariyer hayatları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.