CURİE Mühendislik Firmasından Yüksekokulumuza Ziyaret
8 Şubat 2024 | 16:17

CURİE Mühendislik ve Endüstriyel Kalite Hizmetleri Firması Yöneticileri Yusuf Ersoy ile Burak Ersoy ve Pi Healty Technologies Yöneticisi Emin Uysal Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer'i ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş'ın da bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile CURİE Mühendislik ve Endüstriyel Kalite Hizmetleri arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Firma yöneticileri, sanal gerçeklik kapsamında yaptıkları çalışmaları tanıttı ve bu kapsamda yapılabilecek Üniversite-Sanayi işbirlikli projeler görüşüldü. Hocalarımız, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.