Libya Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanı Yahlif Said El Sifav Başkanlığındaki Bir Heyet, Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
21 Şubat 2024 | 17:30

Üniversitemiz, Libya Milli Birlik Hükümeti Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanı Yahlif Said El Sifav başkanlığındaki yüksek düzeyli bir heyeti ağırladı. Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret eden Libya heyetini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer ve öğretim elemanları karşıladı. Libya heyetinde ise Yurtdışındaki Libyalılardan Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Emhemed Zedan, Libya Büyükelçisi Mustafa Eel Gelaib, Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanlığı Uluslararası İşbirliği Müdürü Khaled Misurati ve Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanlığı Koordinatörü Ramdan Khalifa yer aldı.

Rektör Yardımcısı Ramazan Bayındır,  Libya heyetine Meslek Yüksekokulumuz ve okulun imkânları hakkında bilgi verdi. Yüksekokul öğrencilerinin mezun oldukları anda bölgede işe girdiğini belirten Prof. Dr. Ramazan Bayındır, bu yönüyle okulun ülkemiz ve Üniversitemiz için önemli olduğunu vurguladı. Müdürümüz Prof. Dr. Alpar Özer de Yüksekokulumuzun eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanı Yahlif Said El Sifav başkanlığındaki Libya heyeti, Meslek Yüksekokulumuzun dersliklerini ve atölyelerini gezerek, bilgi aldı. Üniversitemizle, Libya yükseköğretim kurumları arasında iş birliği imkanlarının ele alındığı ziyarette Bakan Yahlif Said El Sifav, Üniversitemizle akademik personel ve öğrenci değişiminde bulunmak istediklerini söyledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Libya Milli Birlik Hükümeti Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanı Yahlif Said El Sifav ile Teknik ve Mesleki Eğitim Bakanlığı Koordinatörü Ramdan Khalifa’ye Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Libya-1

Libya-2-1

Libya-3-1

Libya-4-1

Libya-5-1

Libya-6-1

Libya-7-1

Libya-8-1

Libya-9-1

background image