Türkkonut Emel Önal İlkokulu Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
23 Şubat 2024 | 13:00

Türkkonut Emel Önal İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Yüksekokulumuzu ziyaret ederek çeşitli meslekleri tanımaya çalıştılar. Ziyaret sırasında, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer, öğrencilere Yüksekokulumuz hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, Bölüm hocaları ve Yüksekokul Sekreterimiz Derya Akbaba eşliğinde laboratuvarları gezdiler. Kimya Laboratuvarında, Öğr. Gör. Dr. Sema Yiyit Doğan ve Öğr. Gör. Seçil Kaya, Elektronik ve Otomasyon Laboratuvarlarında Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy, Tasarım Laboratuvarlarında Öğr. Gör. Ahmet Tolunay Işık hocamız eşliğinde uygulamalar yapıldı. Geleceğin bilim insanlarına başarılar dileriz.