Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Kalite Birim Danışmanımız Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
29 Şubat 2024 | 15:25

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya ve Üniversitemiz Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda Yüksekokulumuz Kalite Birim Danışmanı Sayın Prof. Dr. Tarık Asar ve Üniversitemiz Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Şafak Asar, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer'i ziyaret etti. Ziyarete Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş eşlik etti. Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocalarımıza teşekkür etti.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Kalite Birim Danışmanımızdan Yüksekokulumuza Ziyaret-1