Ostim Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
1 Mart 2024 | 14:05

Ostim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, okul hocalarının rehberliğinde 29.02.2024 ve 01.03.2024 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, öğrencilere eğitim ve öğretim faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiler sunuldu. Bölüm öğretim elemanlarımız, öğrencileri laboratuvarlar ve atölyelerde gezdirerek, eğitim-öğretim sürecine dair ayrıntılı açıklamalarda bulundular ve uygulamalı eğitim sürecini yakından gözlemleme fırsatı sağladılar. Ostim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Meslek Yüksekokulumuzun sunduğu imkânları yakından görmenin memnuniyetini dile getirerek teşekkür ettiler.