29 Nisan 2024 | 17:11

MOS LAB Medikal Oluşum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Reklam&Pazarlama Yöneticisi Erkan Kaymak ve Büşra Helvacı Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat Muhammet ve Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şükrü Kalaycı’nın da bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile MOS LAB Medikal Oluşum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Hocalarımız, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı Sayın Erkan Kaymak ve Sayın Büşra Helvacı’ya teşekkür etti.

MOS LAB Medikal Oluşum Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinden Yüksekokulumuza Ziyaret-1