AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık
2 Mayıs 2024 | 13:16

AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 02.05.2024 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer ile AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Bilgin imzaladılar.

Umay Teknoloji Üretim Müdürü Kemal Sağlam, Müdür Yardımcılarımız  Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Köse ile Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulunacakları için Sayın Ali Fuat Bilgin’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 AFB Enerji Mühendislik Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1
background image