EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık
3 Mayıs 2024 | 13:23

EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 03.05.2024 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mete Özbaş ile EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. Genel Müdürü Birsen Açıkgöz imzaladılar.

Müdür Yardımcımız  Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Taha Alper Yılmaz’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mete Özbaş, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulunacakları için Sayın Birsen Açıkgöz’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 EB Su Jeti Makine Sanayi ve Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1
background image