22 Mayıs 2024 | 13:10

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yüksekokulumuzun bahçesinde ilaçlama çalışması yaptı. Bahçede gerçekleştirilen ilaçlama, çevre ve insan sağlığına olan duyarlılığın bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Yenimahalle Belediyesi'nin çevre dostu yaklaşımı, zararlı organizmaların kontrol altına alınması ve bitki örtüsünün korunması amacıyla titizlikle planlandı ve uygulandı. Yüksekokulumuz adına, ilaçlamanın titizlikle gerçekleştirilmesi nedeniyle Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Yenimahalle Belediyesi Tarafından Yüksekokulumuz Bahçesinde İlaçlama Gerçekleştirildi-1 Yenimahalle Belediyesi Tarafından Yüksekokulumuz Bahçesinde İlaçlama Gerçekleştirildi-1