Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
27 Mayıs 2024 | 16:55

Meslek Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla Çanakkale Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.’ye teknik bir gezi düzenledi. 24 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen bu etkinliğe, Tasarım Bölümü öğrencilerinin yanı sıra Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Suat Ayan, Programı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Medine Kaynak ve bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Zekiye Şentürk, Öğr. Gör. Hilal Şahin Ustaoğlu ile Öğr. Gör. Pınar Münevver Aslan da katıldı.

Firma yetkilileri, öğrencilere şirketin üretim faaliyetleri hakkında detaylı bir bilgi sunarken, öğrenciler Kaleseramik'in Ar-Ge kısmını ziyaret ederek firmanın Ar-Ge faaliyetleri ve üretim süreci hakkında bilgi edindiler. Bu deneyim, öğrencilere işletme içindeki pratik uygulamaları gözlemleme fırsatı sağladı. Etkinlik, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikte uygulama imkanı sunarak mesleki gelişimlerine katkı sağladı.

Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisi-1 Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisi-1 Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisi-1 Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisi-1 Tasarım Bölümümüz Çanakkale Kaleseramik Teknik Gezisi-1
background image