Yüksekokul Yönetimi ve Kalite Ekibi, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Tarık Asar ile Toplantı Gerçekleştirdi
27 Mayıs 2024 | 18:00

Kalite süreçlerinin sürdürülebilirliği adına, Yüksekokulumuz toplantı salonunda düzenlenen toplantı, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Tarık Asar, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş, Yüksekokul Sekreterimiz Sevgi Kılavuz ile Yüksekokulumuz Birim Kalite Ekibi Üyeleri katıldı.

Toplantıda, Gazi Üniversitesi Kurumsal akreditasyonunun sürdürülebilirliği, Yüksekokulumuz programlarına yönelik program akreditasyonu çalışmaları, kalite güvencesi süreçlerine dış paydaş ve öğrenci katılımı, Kalite İyileştirme Planı faaliyetleri ve ilgili dönem çalışmaları, birimin güçlü ve gelişmeye açık yönlerine ilişkin birim tespitleri gibi konular ele alındı. Toplantı, dilek ve temenniler kısmı ile son buldu.

Yüksekokul Yönetimi ve Kalite Ekibi, Prof. Dr. Tarık Asar ile Bir Araya Geldi-1 Yüksekokul Yönetimi ve Kalite Ekibi, Prof. Dr. Tarık Asar ile Bir Araya Geldi-1