Makine Ve Metal Teknolojileri Bölümümüz Ademsan Makine’ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi
28 Mayıs 2024 | 17:00

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, 28 Mayıs 2024 tarihinde Saray/Kazan'da bulunan Cephe Erişim Sistemleri ile Demir Kesme Bükme makineleri üreten ADEMSAN MAKİNE’ ye öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla teknik bir gezi düzenledi. Geziye Makine ve Endüstriyel Kalıp Programı öğrencileri, Doç. Dr. Mehmet Subaşı ve Öğr. Gör. Dr. Asım Genç nezaretinde katıldı.

Ademsan Makine; bina bakım makineleri, elektrikli asma iskele, özel üretim platformlar ile Demir Kesme-Bükme makineleri üretim, satış, montaj ve servis hizmetlerini vermektedir. Standart makinelerin yanı sıra, müşteri talepleri doğrultusunda, özel makine ve özel platformlar üretmektedir. Üretilen makinelerin birçoğunu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri gibi ülkelere ihracat etmektedir

Teknik gezinin gerçekleşmesinde göstermiş oldukları yakın ilgi ve destek için Ademsan Makine Genel Müdürü  Ramazan Albayrak, Fabrika Müdürü Ali Albayrak ve Proje Müdürü Murtaza Yegane’ye teşekkür ederiz.

Makine Ve Metal Teknolojileri Bölümümüz Ademsan Makine’ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi -1
background image