Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri Gerçekleştirildi
5 Haziran 2024 | 17:30

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda “Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları)” semineri gerçekleştirildi. Ankara Ticaret Odası Dış İlişkiler ve Projeler Müdürlüğü Proje Uzmanı Özge Şahin'in konuşmacı olarak yer aldığı seminer, öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde Özge Şahin, girişimcilik ve staj imkanlarına dair EY ve YİTAK programları hakkında detaylı bilgiler verdi. Girişimcilik ve staj hareketliliklerinin önemi vurgulanırken, öğrencilerin kariyerlerini şekillendirmeleri ve uluslararası alanda deneyim kazanmaları için sunulan olanaklar anlatıldı.

Seminer, soru cevap kısmıyla sona erdi.

Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri-1 Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri-1 Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri-1 Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri-1 Girişimcilik ve Staj Hareketlilikleri Hakkında Bilgilendirme (EY ve YİTAK Programları) Semineri-1
background image