Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Haziran 2024 | 17:00

26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 11.30'da çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Toplantısı, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş’ın moderatörlüğünde ve iç ve dış paydaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer, açılış konuşmasında Meslek Yüksekokulumuzun 2023 yılı genel değerlendirmesini sundu. Toplantıda, Yüksekokulumuz Stratejik Planı kapsamında yer alan "Misyon, Vizyon ve Temel Değerler" ifadelerinin güncellenmesi için Danışma Kurulu Üyelerimizin görüşleri alındı. Ayrıca, Meslek Yüksekokulumuz Programlarının Akreditasyon Çalışmaları çerçevesinde MEDEK kapsamında müfredat güncellemeleri tartışıldı. Toplantı, Danışma Kurulu Üyelerimizin öneri, dilek ve temennileri ile sona erdi.

Danışma Kurulu Toplantısı-1 Danışma Kurulu Toplantısı-1