Yüksekokulumuz “Birim Stratejik Plan İzleme Raporu” Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Temmuz 2024 | 15:53

26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14.30’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Birim Stratejik Plan İzleme Raporu Toplantısı, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer’in başkanlığında ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş’ın moderatörlüğünde yapıldı. Toplantıya Yüksekokulumuzun iç ve dış paydaşları katıldı.

Toplantıda, Müdürümüz Prof. Dr. Özer, 2024-2028 dönemi stratejik planının performans göstergeleri doğrultusunda yapılan izleme ve değerlendirme çalışmalarını detaylı bir şekilde sundu. Prof. Dr. Özer, yapılan analizlerde Meslek Yüksekokulumuzun belirlenen hedeflere büyük ölçüde ulaştığını ve bazı göstergelerde hedeflerini aştığını ifade etti. Bununla birlikte, bazı göstergelerde hedeflerin altında kalındığını belirtti.

Prof. Dr. Özer, yıl sonu hedeflerine ulaşmak için ek çalışmalar yapılması ve teşviklerin artırılması gerektiğinin altını çizdi. Genel olarak stratejik planın uygulanabilirliği ve başarı oranının yüksek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özer, bazı alanlarda ek çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Toplantı video kaydına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://youtu.be/-qWffgKQYYc

Birim Stratejik Plan İzleme Raporu Toplantısı -1 Birim Stratejik Plan İzleme Raporu Toplantısı -1 Birim Stratejik Plan İzleme Raporu Toplantısı -1 Birim Stratejik Plan İzleme Raporu Toplantısı -1
background image