Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”nı Gerçekleştirdik
26 Eylül 2024 | 14:17

Yüksekokulumuzu yeni kazanan öğrenciler için “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı" çevrim içi olarak 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş’ın yaptığı toplantıya Bölüm ve Program Başkanlarımız, öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz katıldı. 

Bölüm Başkanlarımız, Yüksekokul Programlarımızı tanıtarak öğrencilere eğitim-öğretim süreci, ders programları ve derslerin işlenişi hakkında bilgiler verdi. Etkinlikte, öğrencilere laboratuvarların sunduğu uygulamalı eğitim fırsatları ve ders içerikleri anlatıldı. Ayrıca, programların düzenlediği etkinliklerden de bahsedildi.

Oryantasyon ve tanışma toplantısı, soru-cevap bölümlerinin ardından sona erdi.

Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1 Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1 Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1 Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1 Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1 Yüksekokulumuz “Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantısı”-1
background image