Merzifon OSB Bölge Müdürü ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret
4 Ekim 2024 | 17:03

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Gökhan Gürler, Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Onur Çapkulaç, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burak Öztop ve Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Harita Mühendisi Oğuzkan Dursun, Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer’i ziyaret etti. Ziyarete, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş da eşlik etti.

Ziyaret sırasında, Yüksekokulumuzun laboratuvarları, atölyeleri ve derslikleri yerinde incelendi. Bu bağlamda, Yüksekokulumuzun eğitim modeli hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu. Ayrıca, birlikte gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar üzerinde duruldu. Müdürümüz Prof. Dr. Alpay Özer nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

Merzifon OSB Yönetimi ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret-1 Merzifon OSB Yönetimi ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret-1 Merzifon OSB Yönetimi ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret-1 Merzifon OSB Yönetimi ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret-1 Merzifon OSB Yönetimi ve Merzifon Meslek Yüksekokulundan Yüksekokulumuza Ziyaret-1
background image